Rezerwacja transportu:
(+48) 729 265 665 lub (+33) 666 040 757

Opinie

Kliknij tutaj by dodać nową opinię.

Poniżej opinie naszych Klientów:

★★★★★
5 5 1
Wszystko super. Kierowca Grzegorz fantastyczny. Pozdrowienia od trójki z ostatniego siedzenia. Oli, Paweł i Jacek.

★★★★★
5 5 1
Super, bez problemów, Grzegorz spoko gość, następnym razem jak będziemy w Paryżu też z Wami pojedziemy;>POLECAMY

★★★★★
5 5 1
Polecam . Super firma. Dobry kierowca. Solidność i wszystko zgodnie z wyznaczonym czasem i terminem. Wiedza gdzie i jak dojechać do celu Kurs 1.11.2017.

★★★★★
5 5 1
Bardzo dobra firma. Skuteczna i punktualna. Dobry kontakt i mili ludzie, którzy prowadzą tę firmę. Skorzystamy znów na pewno.

★★★★★
5 5 1
Świetna firma. Transfer na i z lotniska odbywa się szybko i przyjemnie a co najważniejsze ceny nie są wygórowane. Czasem można też trafić na promocję. Kierowca Grzegorz służy wszelkimi przydatnymi informacjami . Polecamy gorąco!!!

★★★★★
5 5 1
Bardzo dziękuję Panu Grzegorzowi za profesjonalną, rzetelną i przemiłą podróż! Ja i moja 10 osobowa grupa bezpiecznie i komfortowo dotarliśmy "pod drzwi". Pan Grzegorz bardzo opiekuje się swoimi pasażerami, wyjaśnia wszelkie wątpliwości, podpowiada co, gdzie i kiedy, pomaga we wszystkim i co najważniejsze wita rodaków szerokim uśmiechem :). Polecam gorąco wszystkim podróżującym :) !

★★★★★
5 5 1
Profesjonalna obsługa przez email oraz sms (przychodzą SMSy przypominające miejsce i godzinę zbiórki). Nowy, czysty bus. Kulturalny, miły kierowca Grzegorz. Najlepsze ceny jakie znalazłem zarówno na transport z/do lotniska oraz "nocnego zwiedzania". Serdecznie polecam

★★★★★
5 5 1
Zdecydowanie polecam. Korzystaliśmy 6-9 października 2017. Wszystko sprawnie, terminowo i sympatycznie. Firma warta polecenia. Pozdrawiamy

★★★★★
5 5 1
Korzystaliśmy z usług 19 - 20 września 2017. Byliśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i rzetelności ludzi świadczących tę usługę transportu. Mieliśmy wrażenie jakbyśmy znali ich od lat :). Wszystkim gorąco polecamy. P.S. Malinko i Grzesiu - dziękujemy. 25 rocznica ślubu się udała, a oświadczyny zostały przyjęte:D

★★★★★
5 5 1
Rzetelna firma, doskonała organizacja, informacje przekazywane na bieżąco, smsy i telefony o przyjeździe busa tuż po wylądowaniu jak i dzień przed. Ponadto miła podróż z kierowcą Grzegorzem z i na lotnisko sprawia,że na pewno będziemy polecać firmę znajomym jak i same wrócimy i skorzystamy z dojazdu ponownie. Pozdrawiamy:)

★★★★★
5 5 1
Bardzo polecam profesjonalna firma rzetelna miałem dużo obaw a wyszło super

★★★★★
5 5 1
Bardzo polecam profesjonalna firma rzetelna miałem dużo obaw a wyszło super

★★★★★
5 5 1
Pierwszy raz korzystałam z takiej formy dojazdu z lotniska do Paryża i muszę przyznać, że była to bardzo wygodna i komfortowa podróż. Kierowca bardzo miły i profesjonalny. Wszystko było tak jak wcześniej ustalałam telefonicznie z przesympatyczna Panią jeszcze w Polsce. Bardzo polecam tę firmę, bo podróż metrem po Paryżu do tego jeszcze z przesiadkami nie należy do najłatwiejszych. Tak więc reasumując cieszę się, że trafiłam na Państwa stronę i bezstresowo dojechałam do centrum Paryża.

★★★★★
5 5 1
Transport z lotniska pod sam hotel, a po weekendzie na lotnisko. Wszystko zorganizowane perfekcyjnie. POLECAM !!!

★★★★★
5 5 1
Bardzo sprawnie zorganizowany transfer do Beauvais - punktualnie, komfortowo, szybko. Polecam.

★★★★★
5 5 1
Polecam. Wygodnie i na czas.

★★★★★
5 5 1
Wszystko zostało zrealizowane dokładnie tak, jak ustaliliśmy, z wcześniejszym kontaktem telefonicznym ze strony firmy. Sam przejazd bardzo wygodny w miłej atmosferze (pozdrowienia dla p. Grzegorza - kierowcy). Zdecydowanie warto.

★★★★★
5 5 1
Firma godna polecenia. Smsy potwierdzające przylot na dzień przed oraz telefon zaraz po wylądowaniu z informacją gdzie i do jakiego samochodu mamy się kierować. Pan Grzegorz kultaralny. Wszystko w najlepszym porządku. Wszystkim polecam tę Firmę. Wojtek z Kasią 01-04 czerwiec 2017.

★★★★★
5 5 1
Firma godna polecenia, wysoki standard pod każdym względem, pozdrawiamy serdecznie:)

★★★★★
5 5 1
Zarówno w drodze z lotniska do Paryża, jak i z Paryża na lotnisko skorzystaliśmy z usług dojazddoparyza.pl (27 i 31.05.2017 r.), wszystko było przeprowadzone w sposób profesjonalny. Grzegorz zawsze punktualny, wszelkie informacje przekazywane przez p. Martynę docierały do mnie w odpowiednim czasie. Kontakt z Grzegorzem bez zarzutów, w samochodzie czysto, warunki na odpowiednim poziomie. Polecam w stu procentach !

★★★★★
5 5 1
Firma godna polecenia. Pani Martyna - przed wyjazdem i podczas naszego pobytu w Paryżu profesjonalnie prowadziła korespondencję mailową i smsową, szybko i wyczerpująco odpowiadając na wszystkie nasze pytania. Pan Grzegorz - kulturalny i zawsze punktualny, sprawiał, że transfery z lotniska i na lotnisko przebiegały sprawnie i przyjemnie. Z czystym sumieniem polecam tę firmę. Byliśmy w Paryżu 16-18 maja 2017 r.

★★★★★
5 5 1
Wszystko sprawnie, miło, komfortowo. Dobry kontakt, bardzo miły kierowca. Polecam.

★★★★★
5 5 1
Wszystko było super, super auto, super kontakt i super kierowca ;d dziękujemy Grzesiu :) bylismy 10.03-12.03 :) pozdrawiam :)

★★★★★
5 5 1
Dzisiaj wróciliśmy z Paryża. Transport na piątkę z plusem. Profesjonalna i punktualna usługa, wszystko na czas z miłym i sympatycznym kierowcą. Bus czysty i zadbany. Polecam

★★★★★
5 5 1
Korzystałem z rodziną na początku maja. Wszystko profesjonalnie. Kontakt potwierdzający dzień wcześniej powoduje że spokojnie można zająć się swoimi sprawami. Kierowca o umówionym czasie pojawia się, czystym autem zawozi pod drzwi hotelu i z pod tych drzwi o umówionej porze z powrotem zabiera. Polecam

★★★★★
5 5 1
Gdy wylądowaliśmy kierowca czekał już na miejscu, tak samo powrót - kierowca był co do minuty a nawet chwilkę wcześniej, bardzo dobry kontakt, wszystko poszło sprawnie, szczerze polecamy :)

★★★★★
5 5 1
Byłem pod koniec marca 2017 r. z rodziną w Paryżu. Korzystałem z usług tej firmy i szczerze ją polecam. 20 euro/osoba w 1 stronę. Dojazd pod wskazany adres to zdecydowanie wygodniejszy sposób niż korzystanie ze środków transportu miejskiego, gdy człowiek objuczony jest bagażami. Jednym słowem rzetelność, fachowość, punktualność. Pozdrawiam kierowcę Pana Grzegorza.

★★★★★
5 5 1
Korzystaliśmy z usługi 12 i 19 kwietnia 2017r. Szybko, sprawnie, profesjonalnie zarówno rezerwacja jak i dojazd z lotniska pod adres w Paryżu jak i z powrotem. Piątka z plusem. Polecamy.

★★★★★
5 5 1
Świetny kontakt i wszystko na czas. Auto czysciutkie a kierowca bardzo miły.Szczerze polecamy!

★★★★★
5 5 1
Razem z dziewczyną byliśmy w Paryżu pod koniec marca. Jechaliśmy z Panem Grzegorzem zarówno do Paryża jak i spowrotem na lotnisko. Jesteśmy w 100% zadowoleni. Było sprawnie, wygodnie, panowała miła atmosfera kierowca udzielił nam kilku przydatnych wskazówek, wszystko to sprawiło, iż możemy z czystym sumieniem polecić ten transport każdemu! Pozdrawiam

★★★★★
5 5 1
Rewelacja!!!! Polecam z całego serca. Telefon dzień przed wylotem, kontakt zaraz po wylądowaniu samolotu. Przejazd z przesympatycznym, uśmiechniętym Grzegorzem. Pomocna Pani Martyna. Punktualność, słowność nic dodać nic ująć. Pobyt w Paryżu 21-26.03.2017.

★★★★★
5 5 1
Świetny kontakt z usługodawcą, szybki i wygodny transport w miłej atmosferze. Polecam!

★★★★★
5 5 1
Świetna usługa. Bezproblemowa rezerwacja, przepominajka na dzien przed wyjazdem. Samochód czekał punktualnie. Kierowca super człowiek :-) Pośmialiśmy się razem w drodze do Paryża, poopowiadał to i owo, podpowiedział kilka rzeczy. W drodze powrotnej nie mieliśmy sił rozmawiać i tu duży plus, że nie rozmawiał na siłę, po prostu dojechaliśmy na miejsce. Busik nowy, czysty, wygodny. Podsumowując: bardzo polecam.

★★★★★
5 5 1
Starania tej firmy na poziomie Ritza. Gratuluję . POLECAM.! 16-03 do 20-03 ,2017

★★★★★
5 5 1
Najszybsze połączenie z lotniska do centrum Paryża, polecamy - bardzo zadowoleni klienci!

★★★★★
5 5 1
Polecamy wszystkim. Szybki profesjonalny przejazd z i na lotnisko z Panem Grzegorzem. Dzień przed planowanym przejazdem zawsze telefon z firmy z potwierdzeniem szczegółów. Również kierowca zawsze dzwoni z informacją w którym miejscu czeka. Ogólnie pełna kultura i sprawne działanie. Korzystaliśmy w terminie 06-10.03 i na pewno ponownie skorzystamy. Będziemy też polecać znajomym :) Pzdr

★★★★★
5 5 1
Bezproblemowy kontakt oraz profesjonalnie wykonana usługa. Kierowca zawiózł nas do hotelu i z powrotem na lotnisko wygodnym, nowym busem. Styl jazdy bezpieczny, bez żadnych ekscesów. Polecam.

★★★★★
5 5 1
Jestesmy bardzo zadowolone z wyboru tej firmy! w jedną i druga stronę!! zaskoczyło nas pozytywnie to, że pan kierowca w jedną stronę uraczył nas piekną i wartosciową wycieczką po miescie a w drodze powrotnej w gratisie mogłyśmy obejrzeć katedrę w Bouvie - coś pięknego!!! polecamy tego przwoźnika z czystym sumieniem i na przyszlość skorzystamy na pewno!!!!

★★★★★
5 5 1
Bardzo polecamy przejazd z tą firmą. Pełna kultura kierowcy i komfortowa jazda!

★★★★★
5 5 1
Polecam, miła obsługa, dobry kontakt, szybki komfortowy dojazd na lotnisko.

★★★★★
5 5 1
Polecam wszystkim. Samochod czekal na nas na lotnisku zaraz po wyladowaniu samolotu. Po godzinie bylismy w Porte Maillot w Paryzu. W drodze powrotnej mielismy chwile czasu do lotniska i kierowca pokazal nam katedre z 13 wieku oddalona okolo 4 km od lotniska. Oczywiscie na samolot zdazylismy bez problemu.

★★★★★
5 5 1
Polecam dojazd do Paryża! Miła obsługa, komfortowo i na czas.

★★★★★
5 5 1
Z usług korzystałam 3 i 6 marca. Transport przebiegł bardzo sprawnie. Po wylądowaniu kierowca skontaktował się i przekazał dokładnie wskazówki, gdzie się kierować. Wszystko odbyło się punktualnie i sprawnie. Pan Grzegorz, kierowca to bardzo sympatyczna osoba :) Samochód był czysty i wygodny. Również kontakt z firmą jest sprawny. Szybka odpowiedź mailowa i potwierdzenie transportu dzień przed przejazdem. Zdecydowanie polecam!

★★★★★
5 5 1
27.02-03.03 Wszystkim serdecznie polecamy. Niezwykle mili ludzie. Profesjonalne podejście do klienta. Szybki, wygodny dojazd z zawodowym kierowcą. Ponadto Państwo służą mnóstwem porad, które okazują się szczególnie pomocne dla turystów i pozwalają zaoszczędzić. Na pewno skorzystamy następnym razem. Ps. Ważne, że nawet podróżujący z małymi dziećmi mogą liczyć na foteliki.

★★★★★
5 5 1
Pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera :) Jechaliśmy z Panem Grzegorzem w 2 strony i polecamy gorąco! 22.02-26.02.2017r.

★★★★★
5 5 1
Na czas, bardzo dobra komunikacja i jakość obsługi. POLECAM :-)

★★★★★
5 5 1
Kolejny raz bylismy w Paryzu. Tym razem korzystalismu z uslug firmy "Dojazd do Paryza". Same zalety:potwierdzona rezerwacja, biezacy kontakt telef. z biurem i kierowca, oczekiwanie w umowionym miejscu i czasie, dobra jazda i znajomosc terenu przez p.Grzegorza. Firma godna polecenia!.PS.Inf. dla amatorow slimakow i zabich udek: rest."Rainettes"w pon. zamknieta, wtorki od 18,00 inne dni od 12,00. Smacznego!

★★★★★
5 5 1
Grzesiu super gość! Doradzi, porozmawia, pośmieje się ! ;) W aucie czyściutko, podróż przebiega w miłej atmosferze, opieka ze strony kierowcy na bardzo wysokim poziomie! Komunikacja zarówno z Grzegorzem jak i Martyną także super ! Jeżli zależy Ci na mile spędzonym wyjeździe do Paryża to ta firma z pewnością Ci to zapewni ;) Pozdrawiam :)

★★★★★
5 5 1
Jechaliśmy dzisiaj z Panem Grzegorzem. Był na czas, samochod bardzo wygodny. Szybko dojechaliśmy pod sam hotel. Cena naprawdę niska jak za taką usługę. Serdecznie wszystkim polecamy.

★★★★★
5 5 1
Pełen profesjonalizm. Usługa na najwyższym poziomie. W busie czysto i przyjemnie. Kierowca Pan Grześ bardzo miły i rozgadany. Jedyny minus w naszym przypadku to brak wolnych miejsc przy transporcie z lotniska do Paryża. Udało się tylko z powrotem :) Polecam!!!

★★★★★
5 5 1
Wszystko super. Dodam, że P. Grzegorz jest debeściak i jego firma też jest debeściak ;-) P.S. Wysłaliśmy lotto

★★★★★
5 5 1
Transport bez problemów, opóźniony o ponad godzinę samolot również nie był problemem, Pan Grzegorz cieprliwie za nami poczekał i krótko po wylądowaniu zadzwonił i poinformował gdzie stoi z autem. Miła podróż, polecamy.

★★★★★
5 5 1
Pełen profesjonalizm, punktualność, miła atmosfera, szybko i bezpiecznie. Polecamy gorąco wszystkim . Pozdrawiamy Pana Grzegorza i przemiłą Panią Martynę, dziękujemy :) (1.02.2017, 4.02.2017). Karolina, Magdalena, Paweł, Jasia i Dariusz.

★★★★★
5 5 1
Pełen profesjonalizm :) Korzystaliśmy z transportu w obie strony (do i z Paryża) i oba przejazdy odbyły się bez zarzutu. Punktualnie, miło i przyjemnie. Polecamy!!!

★★★★★
5 5 1
W dniu 23.01.2017 roku jechaliśmy z p. Grzegorzem z lotniska do Paryża. I zrobił na nas bardzo dobre wrażenie, rzeczowo i rzetelnie odpowiadał na nurtujące nas pytania. Podróż ponad 100 km przebiegła w bardzo miłej atmosferze, nawet się nie spostrzegliśmy jak byliśmy na miejscu. No i na koniec 6****** gwiazdek dla Pani Martyny za błyskawiczny kontakt mailowy i telefoniczny. SERDECZNIE DZIĘKUJĘ. Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM.

★★★★★
5 5 1
Dziękujemy. Pełny profesjonalizm.Tak trzymać.

★★★★★
5 5 1
Korzystaliśmy z usług Pana Grzegorza, pełen profesjonalizm, bardzo miły kontakt, punktualny, auto nowe, czyściutkie. Każdemu możemy z czystym sumieniem polecić usługi tej firmy. Wszyscy nasi znajomi z pewnością przy wyjazdach do Paryża będą korzystać z usług Pana Grzegorze. POLECAMY!

★★★★★
5 5 1
Super solidna firma .Doskonały kontakt mailowy. Bezstresowy dojazd na lotnisko Beauvais punktualnie i na czas.

★★★★★
5 5 1
To był najlepszy początek naszego 5-dniowego pobytu w Paryżu, jaki moglismy sobie wymarzyć. Po drodze do hotelu zobaczyliśmy mnóstwo słynnych miejsc (mielismy to szczeście że wysiadaliśmy ostatni), pan Grzegorz urzekł nas poczuciem humoru, bezpretensjonalnością, swoim urokiem. Sama przyjemność: profesjonalnie, sprawnie i bardzo miło! Pozdrawiamy Panie Grzegorzu, będziemy polecać wszystkim znajomym!

★★★★★
5 5 1
To świetne uczucie kiedy ktoś zadzwoni zaraz, jak wyjdziesz z samolotu i powie, że czeka na parkingu. Wszystko jak podają w ofercie: rezerwujesz, podajesz skąd i dokąd, a kierowca wiezie z GPSem pod wskazany adres. Naprawdę warto! Byliśmy w weekend 20-22 stycznia 2016 i pojedziemy znowu, jak tylko wyczaję tanie bilety.

★★★★★
5 5 1
Skorzystaliśmy z usług Grzegorza, podczas naszych krótkich zimowych wakacji zresztą bardzo udanych. Po wylądowaniu w Beauvais czekał już na Nas w umówionym miejscu. Transfer do i z hotelu hotelu przebiegł w bardzo miłej i wesołej atmosferze. Dziękujemy szczególnie za cierpliwość i tolerancję, którą Grzegorz wykazał w stosunku do niektórych z nas :). Z czystym sumieniem możemy polecić tą firmę innym. Pozdrawiamy

★★★★★
5 5 1
Współpraca z takimi ludźmi, to po prostu czysta przyjemność! Łatwość rezerwacji, doskonały kontakt, punktualność szwajcarskiego zegarka, miła obsługa, czystość środka transportu - to wszystko w jednej Firmie! Polecamy i sami z pewnością skorzystamy ponownie ;-) A Właścicieli Firmy pozdrawiamy i życzymy szczęścia.

★★★★★
5 5 1
10 na 10 punktów za jakość ;) Świetny kontakt, bezproblemowy i punktualny transfer.

★★★★★
5 5 1
polecam - szybki kontakt, potwierdzenie dzien wczesniej, napewno będę korzystać z Państwa usług za każdym razem będąc w Paryżu :)

★★★★★
5 5 1
Byliśmy z żoną w Paryżu od 02.12.2016 do 05.12.2016. Firma solidna. Dzwonią i piszą potwierdzenia kursów. Są punktualni. POLECAM z pełną odpowiedzialnością :-) Specjalne podziękowania dla p. Grzegorza który przez moment "zabawił się" w przewodnika i w drodze z Paryża do Beauvais, wiedząc że nasz samolot będzie miał opóźnienie zaproponował nam zwiedzanie katedry w Beauvais z którego skrzętnie skorzystaliśmy. :-)

★★★★★
5 5 1
“Profesjonalna firma, kierowca punktualny, miły. Dzień wcześniej dostaliśmy jeszcze przypomn ienie o której godzinie zostaniemy odebrani z hotelu na lotnisko. Firma godna polecenia. Kierowca Grzegorz bardzo sympatyczny, dzięki czemu podróż z i na lotnisko szybko minęła”

★★★★★
5 5 1
Do Pana Grzegorza trafiliśmy przez przypadek - na lotnisku rozpytaliśmy o dojazd z lotniska i jedna z pasażerek dała nam numer. To była świetna decyzja. Przejazd kosztuje MNIEJ niż oficjalny autobus z lotniska do centrum, a standard jest nieporównywalnie lepszy. Polecamy i na pewno będziemy wracać.

★★★★★
5 5 1
Wszystkim serdecznie polecam usługi tej firmy. Punktualnie bez obaw o spóźnienie na lotnisko i Pan Grzegorz który dodatkowo umilił nam podróż wycieczka pod katedrę w Bouvines

★★★★★
5 5 1
Polecamy. Było punktualnie, szybko, bezpiecznie i sympatycznie (11.11 i 13.11 b.r.). Pozdrawiamy Panią Martynę i Pana Grzegorza.

★★★★★
5 5 1
Profesjonalnie, szybko, punktualnie i sprawnie na +5. Pozdrawiamy Pana Grzegorza.

★★★★★
5 5 1
Rezerwacja i przewóz odbyły się bardzo sprawnie i PROFESJONALNIE. Przesympatyczny kontakt z Panią Martyną i Panem Grzegorzem. Zdecydowanie polecam przewozy organizowane przez tą firmę. 11.11.2016r.

★★★★★
5 5 1
Polecam transport z tą firmą! Profesjonalizm, pełna informacja, potwierdzenie zamówienia, bardzo punktualnie. Skorzystałam z opcji odjazdu spod wskazanego adresu. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :)

★★★★★
5 5 1
Profesjonalna, godna polecenia firma! Grzegorz i p.Martyna błyskawicznie odpowiadali na tel/maile. Dzięki wskazówkom, które otrzymałyśmy na miejscu podczas naszego krótkiego pobytu udało nam się zwiedzić naprawdę dużo. Wielki plus za zaangażowanie!

★★★★★
5 5 1
Gorąco polecam. Dzień przed wyjazdem dzwonią i potwierdzają godzinę przyjazdu i miejsce spotkania. Mega profesjonalizm. POLECAM, POLECAM, POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

★★★★★
5 5 1
Korzystałem z usług po raz drugi. Zdecydowanie polecam, miła i profesjonalna usługa. POLECAM w 100%.. :)

★★★★★
5 5 1
Bardzo profesjonalna Firma, sumiena i punktualna - a to przecież najważniejsze w usługach transportowych. Korzystaliśmy również z nocnego zwiedzania Paryża - polecam - byliśmy tam gdzie trzeba, zobaczyliśmy to co chcieliśmy, atmosfera była bardzo miła - po prostu rewelacja. Gorąco polecamy!!!!!!

★★★★★
5 5 1
Zdecydowanie polecam przewozy! Skorzystaliśmy z transportu 16.09 z p. Grzegorzem z lotniska do Paryża pod wskazany adres. Przejazd bez problemów, przemiła atmosfera, p. Grzegorz super człowiek! Pełen profesjonalizm! Pozdrawiamy Pana Grzegorza:)

★★★★★
5 5 1
Polecam tą firmę, godna zaufania! Stały kontakt telefoniczny, punktualne odbiory i przewozy, dobry kontakt z kierowcą! 5/5 :)

★★★★★
5 5 1
Po raz drugi korzystaliśmy z firmy transportowej, która dowozi pasażerów z lotniska Paris Beauvais do Paryża, dlatego mieliśmy możliwość porównania dwóch firm. Firma "Dojazd do Paryża" jest naprawdę godna polecenia, a Pan Grzegorz - to bardzo dobry kierowca, świetny przewodnik po Paryżu, sympatyczny, życzliwy człowiek, wspaniały wodzirej, barman i fotograf - po prostu człowiek orkiestra. Przy tym punktualny, odwiozi pod drzwi wskazanego adresu. Nocne zwiedzanie Paryża z Grzegorzem to wielka frajda, ciekawie opowiada, "sypie anegdotami". Na naszą prośbę zawiózł nas w miejsce, którego nie było w planie wycieczki... Planujemy kolejną podróż do Paryża i nie wyobrażamy sobie, aby zamówić dojazd z kimkolwiek innym!!! Auto nowe, sprawne, czyste i bezpieczne. Serdecznie polecamy firmę, która posiada licencję i jest niezawodna!!!

★★★★★
5 5 1
Firma godna polecenia, punktualnie, profesjonalnie i miło. Pan Grzegorz przesympatyczny człowiek, a nocna wycieczka po Paryżu niezapomniana ! Pozdrawiamy:) Ela i Piotr z Zabrza

★★★★★
5 5 1
Naprawdę jestem zadowolona , Pan Grzegorz przemiły człowiek, szkoda że nie mogłam wrócić z tą firmą z powrotem, brakło już miejsc, a mam porównanie ponieważ wracałam z inną firmą i to było niezbyt miłe doświadczenie...więc tu jest różnica.

★★★★★
5 5 1
Jak najbardziej polecamy, świetny kontakt, szybka odpowiedź na zapytanie, wszystko o czasie i wygodnie :-)

★★★★★
5 5 1
Polecam przejazd z Panem Grzegorzem. Korzystalimy z usug 2 razy w lipcu 8 i10(tam i powrot) jestemy bardzo zadowoleni. Nowy samochod, klimatyzacja i profesjonalizm.

★★★★★
5 5 1
Pan Grzegorz bardzo pogodny kierowca pomocny ....:-) w pojedzie są pokemony ...Polecam a ja polecam innym

★★★★★
5 5 1
Polecam z czystym sumieniem. Miła i profesjonalna obsługa, dojazd pod wskazany adres szybko i bez najmniejszego problemu. 7 i 10 sierpień 2016.

★★★★★
5 5 1
Firma rewelacja, wszystko przebiegało zgodnie z wcześniej ustalonymi szczegółami. Byłyśmy w Paryżu od 1 do 8 sierpnia 2016 r. Dojazd z lotniska do Paryża i z powrotem odbył się w komfortowych warunkach Pan Grzegorz super facet, pełen profesjonalizm, ogromna doza cierpliwości. 100% zadowolenia, wszystkim zainteresowanym polecamy ( z czystym sumieniem) usługi tej Firmy.

★★★★★
5 5 1
Same plusy. Obsługa bardzo miła. Pan Grzegorz bardzo dobry kierowca . Czekał już na lotnisku. Po drodze wiele nam opowiedział. Dojazd pod drzwi hotelu. Wytłumaczył co , gdzie i jak. W drodze powrotnej mieliśmy parę minut wolnych . Wykorzystał je na pokazanie nam miejsc , których nie widzieliśmy wcześniej. Auto nowe pełen wypas... Nie stara taxówka z niespodziankami... Polecam !!! Ania i Marcin

★★★★★
5 5 1
Zdecydowanie polecam tą firmę. Super kontakt z klientem, fachowość na każdym kroku. Rewelacja z kontaktem tel. Dzień przed wylotem dzwonili czy transport aktualny, jeszcze nie wysiadłem z samolotu, a Pan Grzegorz dzwonił, że czeka przed wyjściem :) Z tą firmą można czuć się pewnie. Dodatkowo dowiedziałem się trochę o Paryżu co przydało się podczas zwiedzania. Mój pobyt 28.06 - 05.07.2016 Za rok planuję wrócić do tego pięknego miasta i na 100% skorzystam z usług tej właśnie firmy.

★★★★★
5 5 1
Co tu pisać? ...muszę potwierdzić opinie innych. Ta Firma to pełen profesjonalizm , korzystaliśmy z ich usług po przylocie do Paryża i przy wylocie , było nas 6 osób i zgodnie oceniamy ich usługi na 5 w skali do 5. Szukając przewoźnika kierowałem się opinimi inych którzy korzystali z usług tej firmy były same pozytywy i sam przekonałem się że naprwdę tak jest. : Miła obsługa przy rezerwacji,pełen kontakt tel. z biurem oraz kierowcą już po rezerwacji , komfortowe warunki jazdy. Grzegorz - kierowca bardzo miły i komunikatywny, doradzi co warto zobaczyć w Paryżu poza głównymi atrakcjami (miał dla nas dodatkową atrakcję w czasie powrotu.........nie ujawnię jaką-trzeby z nim jechać ...ale bardzo fajnie z jego strony).Pozdrawiam całą ich firmę - i następny raz będę w ciemno korzystał z ich usług. Pobyt w Paryżu w dnich 26 czer. do 03 lip. 2016.

★★★★★
5 5 1
Wszystko w porządku - dobry kontakt, szybkie odpowiedzi, zgodnie z planem i na czas! Polecam!!!

★★★★★
5 5 1
Jak najbardziej firma godna polecenia. Wszystko na czas pełen komfort przejazdu jak również komfort psychiczny zero stresu sami kontaktują się z klientem po potwierdzeniu rezerwacji. Grzegorz kierowca , to pełen profesjonalizm...super kontakt z klientem. Jak jechać to tylko z nimi.03-07-2016

★★★★★
5 5 1
Profesjonaliści! Bardzo miła obsługa. Pan Grzegorz - kierowca, przyjechał punktualnie w umówione wcześniej miejsce. Podróż była komfortowa i przebiegała w miłej atmosferze. Polecam!

★★★★★
5 5 1
Firma pełen profesjonalizm jest godna polecenia, kierowca Grzegorz bardzo miły. 29.06.2016r Dagmara

★★★★★
5 5 1
Profesjonalna firma, kierowca punktualny, miły. Dzień wcześniej dostaliśmy jeszcze przypomnienie o której godzinie zostaniemy odebrani z hotelu na lotnisko. Firma godna polecenia. Kierowca Grzegorz bardzo sympatyczny, dzięki czemu podróż na lotnisko szybko minęła

★★★★★
5 5 1
Polecam! Byliśmy w Paryżu przy okazji meczu Polaków na EURO 2016, super kontakt zarówno z Panią potwierdzającą rezerwacje jak i z samym kierowcą. Grzegorz kierowca w porządku facet, poopowiadał co i jak w Paryżu (komunikacja miejska, na co i na kogo uważać itp.). Podwózka pod sam hotel szybko i sprawnie eleganckim busem. Dla mnie bomba, polecam zastanawiającym się :)

★★★★★
5 5 1
Szybko,sprawnie i rzetelnie.Firma godna polecenia.Miły kierowca.

★★★★★
5 5 1
Polecam! Profesjonalnie, bezpiecznie, na czas, w miłej atmosferze; Pan Grzegorz super kierowca.

★★★★★
5 5 1
Nic nowego nie wniosę a jedynie potwierdzę opinie już zamieszczone: miła atmosfera, punktualność, komfort transportu... jeszcze raz dziękuję w imieniu całej wycieczki :) I do miłego zobaczenia !

★★★★★
5 5 1
Polecam! Profesjonalnie, bezpiecznie, na czas, w miłej atmosferze; bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy.

★★★★★
5 5 1
Bardzo profesjonalnie prowadzone usługi, Po złożonej rezerwacji w niedziele dostałem po godzinie odpowiedź. Sam przejazd bardzo miłym towarzystwie Grzegorza;) Zaproponował i wytłumaczył, że podrzucimy mnie w trochę inne miejsce ale będzie mi łatwiej się dostać do miejsca docelowego ( i miał rację;). Mimo, że nie prowadzili kursu w czasie mego powrotu zaproponowali mi innych przewodzików. Jak mało kiedy, bardzo polecam !

★★★★★
5 5 1
Gorąco polecam!! Profesjonalna firma. Wszystko zgodnie z planem. Świetny kontakt. Mailowy telefoniczny i smsowy. Miła obsługa. I co najważniejsze, są niezawodni w każdej sytuacji...!

★★★★★
5 5 1
Wszystko zgodnie z opisem, Bardzo miła obsługa, wszystko na czas, dobry kontakt, gorąco polecam.

★★★★★
5 5 1
Szybka, bezpieczna, komfortowa podróż. Dzięki temu bezstresowo spędziliśmy pierwsze kilka godzin w Paryżu co było dla nas niezwykle ważne. Z wielką przyjemnością polecimy przejazd z Panem Grzegorzem każdemu kto tylko będzie wybierał się do Paryża.

★★★★★
5 5 1
Super! Wszystko idealnie i na czas. Gorąco polecam!

★★★★★
5 5 1
Polecam!!! Szybko, tanio, bezpiecznie. Podczas jazdy dowiedzieliśmy się mnóstwo przydatnych informacji. Gorąco polecam!

★★★★★
5 5 1
Gorąco polecam tego przewoźnika. Wszystko odbyło się zgodnie z planem. Błyskawiczny kontakt po przylocie z Grzegorzem.

★★★★★
5 5 1
Rewelacja! Bardzo profesjonalne podejście. Świetny kontakt, wszystko terminowo. Zdecydowanie polecam!! :)

★★★★★
5 5 1
Bez problemów! Bez kłopotów ! Terminowo! Wszystko zgodnie z ustaleniami! Poza tym Grzesiek bardzo pomocny i życzliwy pasażerom. Dziękujemy serdecznie i na 100% skorzystamy następnym razem. Pozdrawiamy również Panią Martynę! Gratulujemy chłopaka! Oficery

★★★★★
5 5 1
Polecam! Absolutnie profesjonalne podejście, wszystko na czas, a nawet z dodatkowymi atrakcjami ;-) Kontakt z firmą bardzo dobry, Grzegorz bardzo uprzejmy i kontaktowy. Bardzo polecam!

★★★★★
5 5 1
Z czystą przyjemnością przyłączamy się do opinii osób, którzy korzystali z dojazddoparyza.pl - perfekcyjna organizacja, punktualność godna podziwu. Rewelacja - bezstresowy dojazd do Paryża i powrót do Beauvais. Serdeczne pozdrowienia z Lublina

★★★★★
5 5 1
Oczywiście wielki pozytyw. Grzegorzu dziękujemy bardzo za nocne zwiedzanie, zdjęcia, winko i oczywiście transport z lotniska!!! Polecam wszystkim, bez obaw można lecieć do Paryża i stawiać pierwsze kroki w towarzystwie takiego przewodnika. Pozdrawiamy i mamy nadzieję zobaczyć się ponownie w Paryżu: Justyna, Kasia, Eliza, Julka, Oktawiusz, Marek, Adam :) Wszystkiego dobrego!!!!

★★★★★
5 5 1
Super !!! Pełen profesjonalizm miła obsługa szybki kontakt firma godna polecenia

★★★★★
5 5 1
Super Super godny polecenia bardzo miła obsługa punkualni oferta zwiedzania Paryza nocą super bardzo dobry kontakt polecam wszystkim którzy chcą zwiedzić Paryż

★★★★★
5 5 1
Najlepsza opcja dojazdu do Paryża.

★★★★★
5 5 1
Bardzo polecam tego przewoźnika. Świetny kontakt, pełen profesjonalizm - punktualnie, szybko i bezpiecznie do celu. Dziękujemy za współpracę.

★★★★★
5 5 1
Rewelacja! Szybko, sprawnie, w umówionej cenie dowóz z lotniska pod drzwi hotelu w środku nocy. Nie wysiedliśmy jeszcze z samolotu, a Grzegorz już dzwonił i podawał namiary na samochód na parkingu :-) W drodze powrotnej czekał w umówionym miejscu przed czasem, Dla turysty idealna sytuacja. Bezstresowa. Kierowca pewny, opanowany. Korzystaliśmy we wrześniu 2015. Polecamy z czystym sumieniem. Transport spełnił nasze oczekiwania w 100%.

★★★★★
5 5 1
polecam, profesjonalne podejście, dobry kontakt - było tak jak miało być byłem w Paryżu 12-14.09.2015

★★★★★
5 5 1
Gorąco polecam niezdecydowanym. Bardzo szybko, solidnie i wygodnie zorganizowany dojazd. Szczególne podziękowania dla Grzegorza za miłą obsługę i podróż.

★★★★★
5 5 1
GORĄCO POLECAM , PROFESJONALNA I MIŁA OBSŁUGA !!!!!!!

★★★★★
5 5 1
POLECAM Z CAŁEGO SERCA!!!!!SOLIDNA FIRMA:))) WSZYSTKO SOLIDNIE I NA CZAS!!!!!!

★★★★★
5 5 1
Polecam wszystkim! Miły, szybki kontakt! Punktualność, bezpieczeństwo a wszystko to przemiłej atmosferze, wiele przydatnych informacji, które przydały się podczas zwiedzania Paryża! I nawet powitalne wino podczas jazdy! Pozdrowienia dla pani Martyny i pana Grzegorza! Jeśli los sprawi, że będę jeszcze kiedyś w Paryżu, na pewno skorzystam z Waszych usług

★★★★★
5 5 1
Rzetelny człowiek! Polecam. Ja z pewnością skorzystam kolejnym razem.

★★★★★
5 5 1
Zdecydowanie polecam! Przemiła atmosfera, solidność i wygoda. Bardzo dziękujemy za fantastyczną wycieczkę po nocnym Paryżu - sami nie zdążylibyśmy tyle zobaczyć. Szczególne podziękowania za możliwość obejrzenia wspaniałej katedry w Beauvais! Grzesiu, mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy! Na pewno będziemy Cię polecać :)

★★★★★
5 5 1
Korzystaliśmy z firmy w sierpniu 2015. Określę jednym słowem - REWELACJA.

★★★★★
5 5 1
Usługa perfekcyjna. Wszystko na czas. Sympatyczny kierowca. Skorzystamyponownie.

★★★★★
5 5 1
ZDECYDOWANIE POLECAM! Bardzo życzliwe, a jednocześnie profesjonalne podejście :) Kontakt szybki, rzeczowy i bezproblemowy, zarówno w kwestii rezerwacji, jak i z kierowcą bezpośrednio przed odjazdem z umówionego miejsca. Dojazd do Paryża, jak i powrót do Beauvais, przebiegł w miłej atmosferze, szybko, a jednocześnie bezpiecznie. Kierowca był punktualny, chętnie udzielił wielu przydatnych informacji i wskazówek. Na pewno podczas kolejnych wizyt w Paryżu skorzystam z Państwa oferty :) Jeszcze raz gorąco POLECAM!

★★★★★
5 5 1
Bardzo solidna firma, punktualność i rzetelność Polecam

★★★★★
5 5 1
Gorąco polecam wszystkim osobom, które czują się niepewnie i mają jakiekolwiek obawy. Szóstka z plusem! za punktualność, życzliwość, profesjonalizm:):)! Serdecznie pozdrawiam Pana Łukasza:) Alicja.

★★★★★
5 5 1
Gorąco polecam !!! Bardzo profesjonalna obsługa, kontakt z Panem Grzegorzem bezproblemowy. Dojazd i odbiór ze wskazanego adresu i punktualnie. Miłą niespodzianką było zwiedzanie katedry w Beauvis w drodze powrotnej. Od Pana Grzegorza można uzyskać wiele cennych porad i wskazówek odnośnie poruszania się i obyczajów panujących w Paryżu, a także co warto zwiedzić poza standardowymi zabytkami. Będąc kolejnym razem w Paryżu na pewno skorzystam z usług Pana Grzegorza. Pozdrawiam

★★★★★
5 5 1
Z wielką przyjemnością polecam firmę. Korzystałam z usług w czerwcu 2015r..Kontakt super, ekspresowe odpowiedzi na maila. Firma profesjonalna, kierowca Pan Łukasz przesympatyczny, podróż z lotniska minęła bardzo miło. Pozdrawiam Pana Łukasza i pracowników firmy. Jeszcze razem pojedziemy!

★★★★★
5 5 1
Pragne podziekowac za tak wspanialy serwis calej ekipie. Bardzo dobra profesjonalna obsluga. Goraco polecam.

★★★★★
5 5 1
Bardzo polecamy usługi transportowe Pan Grzegorza. Paryż wraz z mężem odwiedziliśmy w pierwszej połowie lipca 2015 r.. Skorzystaliśmy z usług taxi na trasie lotnisko Beauvais - wskazany adres. Wspaniały kontakt, wygodny i bezpieczny transport. Przemiła atmosfera. Wszystko na czas - Polecamy gorąco!!!

★★★★★
5 5 1
Goraco polecam pana Grzesia,sprawna i mila obsluga,organizacja wspanialych wycieczek oraz 100% punktualnosc. Panie Grzesiu tak trzymac i tu caluski dla pani Martynki !!! Serdecznie pozdrawiamy i dziekujemy za opieke.

★★★★★
5 5 1
Gorąco polecam! Super miła obsługa dbająca o wszystko, bezproblemowa. W drodze do Paryża miła niespodzianka w postaci przystanku na zakupy w okolicznym Lidlu, co jest super ważne na start jeśli nie zna się jeszcze topografii miasta. W drodze powrotnej bonusowe zwiedzanie katedry w Beauvais :) Dowóz i odbiór spod samych drzwi miejsca noclegu. Dodatkowo w ofercie dostępne zwiedzanie Paryża nocą z winem od firmy w prezencie :) Same superlatywy! Na pewno wrócę jeszcze kiedyś do Paryża i z pewnością ponownie skorzystam z oferty "Dojazd Do Paryża". Polecam!!!

★★★★★
5 5 1
NIC DODAĆ NIC UJĄC JAK JEŹDZIĆ TO TYLKO Z P.GRZEGORZEM NAWET NA KAWĘ SIĘ ZAŁAPAŁEM POLECAM WARTO.P.GRZEGORZU TAK TRZYMAĆ POZDRAWIAM

★★★★★
5 5 1
Gorąco polecam, Panowie są zawsze na czas , podpowiedzą zaproponują coś od siebie , kontakt telefoniczny bez problemu .

★★★★★
5 5 1
BARDZO polecam! Wraz z grupą znajomych byliśmy w Paryżu w terminie 19-22.03.15. Od razu dostaliśmy odpowiedź w sprawie naszego zapytania dotyczącego transportu, na miejscu czekał sympatyczny kierowca, a przede wszystkim POLAK! Podróż bardzo przyjemna i bezpieczna.

★★★★★
5 5 1
Polecam. Pełen profesjonalizm. Świetny kontakt z kierowcą, bardzo szybki dojazd na miejsce. I co najważniejsze błyskawiczna reakcja na złożoną rezerwację, nie trzeba czekać 3 tygodni na odpowiedź tak jak u innych przewoźników. Z pewnością skorzystam z Państwa usług w przyszłości. Serdecznie pozdrawiam

★★★★★
5 5 1
Z czystym sumieniem polecamy dojazd do Paryża. Z lotniska dostaliśmy się na Port Maillot w cenie niższej niż za autobus. Skorzystaliśmy również z nocnego zwiedzania. Wspomnienia super... Polecamy każdemu!

★★★★★
5 5 1
Zdecydowanie polecam!! wygodnie, szybko, profesjonalnie, mili i pomocni kierowcy:) Pozdrowienia z Wrocławia:)

★★★★★
5 5 1
BARDZO polecam! Wraz z grupą znajomych byliśmy w Paryżu. Od razu dostaliśmy odpowiedź w sprawie naszego zapytania dotyczącego transportu, na miejscu czekał sympatyczny kierowca, a przede wszystkim POLAK! Podróż bardzo przyjemna i bezpieczna. Zawsze odbierają telefon i to oni szukają swoich pasażerów na lotnisku. Zdecydowanie najlepszy wybór!

★★★★★
5 5 1
Leciałam z dziećmi i powiem szczerze trochę się stresowałam, ale na szczęście we wszystkim pomógł mi Pan Grzegorz. Odebrał nas z lotniska, powiedział jak poruszać się po Paryżu, wytłumaczył jak korzystać z metra i udzielił jeszcze wielu innych niezbędnych wskazówek. Pomógł nam kupić bilety do Disneylandu i to w dużo niższej cenie, a do tego jeszcze zapewnił nam tam transport. Polecam wszystkim którzy szukają pewnej i naprawdę wykwalifikowanej firmy. Przesyłamy pozdrowienia Anna wraz z dziećmi.

★★★★★
5 5 1
Skorzystałam z tej firmy już kilka razy i za każdym razem bez zarzutu, wszystko szybko i co najważniejsze na czas. Pozdrawiam, Karolina

★★★★★
5 5 1
Zamówiłem przejazd z lotniska Beauvais do Paryża. Transport zjawił się w wyznaczonym miejscu i czasie. Podróż przebiegła szybko i w miłej atmosferze. Polecam usługi tej firmy!